Ημερήσια νέα Βαμβακιού 09/08/2019
Ημερήσια νέα Βαμβακιού 09/08/2019

Ημερήσια νέα Βαμβακιού 09/08/2019

A- A+

Cotton falls on Sino-U.S. trade concerns, WASDE data in focus

Το χρηματιστήριο βάμβακος έπεσε την Παρασκευή μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις και μετά από ένα τουίτ του Τράμπ ότι ΗΠΑ και Κίνα ίσως να μην έρθουν σύντομα σε συμφωνία και εν όψει της ανακοίνωσης Αυγούστου του USDA για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση βαμβακιού που θα γίνει τη Δευτέρα.

ICE Futures

August 09 2019: Cotton Futures EUR/US$  1.1198

DTN Cotton Close: Market Remains Staunchly Bearish

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκλεισε χαμηλότερα την Παρασκευή, ενώ την εβδομάδα έχασε 0,52 σεντς. Τόσο τα θεμελιώδη όσο και η τεχνική ανάλυση εξακολουθούν να είναι αρνητικά και αυτό δυσκολεύει το χρηματιστήριο να πιάσει τα 60 σεντς.

Cleveland: Market Searching for Signs to Help Break Bearish Grip

Εβδομαδιαία ανάλυση Cleveland: Για το επόμενο διάστημα η διακύμανση της τιμής προβέπεται 2-3 σεντς πάνω και κάτω από τα 59.

PCCA: Cotton Market Weekly

Εβδομαδιαία ανάλυση PCCA: Τα συμβόλαια στο χρηματιστήριο αυξήθηκαν αυτήν την εβδομάδα σε συνεδριάσεις με μεγάλο όγκο συναλλαγών. Η κατάσταση της καλλιέργειας στις ΗΠΑ χειροτέρεψε λίγο. Οι προσδοκίες για τις συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας είναι χαμηλές. Οι έμποροι περιμένουν την Ανακοίνωση Αυγούστου για την παγκόσμια παραγωγή και κατανάλωση βαμβακιού.

’Win-win’: Better fertilizer use by farmers saves money and the environment

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει νέες μεθόδους καλλιέργειας που αφενός είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον και αφετέρου δίδουν ένα καλύτερο εισόδημα στον παραγωγό.

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter