Συμφωνία Bayer CropScience με «Θρακικά Eκκοκκιστήρια» για πιστοποίηση FiberMax

Συμφωνία Bayer CropScience με «Θρακικά Eκκοκκιστήρια» για πιστοποίηση FiberMax

A- A+

Ανακοινώθηκε η συμφωνία μεταξύ της Bayer CropScience και της «Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε.» για την υλοποίηση του προγράμματος «Πιστοποίηση FiberMax» για την τρέχουσα εκκοκκιστική περίοδο βαμβακιού.

Η συμφωνία αυτή αποτελεί επέκταση του προγράμματος πιστοποίησης σε μια παραδοσιακή περιοχή παραγωγής ποιοτικού βαμβακιού, όπου οι ποικιλίες FiberMax συνεχώς αυξάνουν την παρουσία τους.

Η Εταιρία «ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1972 στην Κομοτηνή και για πολλά χρόνια ήταν το μοναδικό εκκοκκιστήριο στην Ανατ.Μακεδονία και Θράκη. Το όνομά τους συνδέθηκε όχι τυχαία με την ιστορία του βαμβακιού στη Θράκη και η στενή τους συνεργασία με τους καλλιεργητές, η εμπειρία στην επεξεργασία, αποθήκευση και διάθεση του προϊόντος, αποτέλεσαν βασικό παράγοντα για την ταχεία ανάπτυξη της βαμβακοκαλλιέργειας στην περιοχή. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων τους και την εξυπηρέτηση των πελατών τους καθιερώθηκαν πολύ σύντομα στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και απέκτησαν φήμη αξιόπιστου και συνεπή προμηθευτή τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Βασική επιχειρηματική πολιτική αποτέλεσαν και αποτελούν η εμμονή στην ποιότητα, η προστασία του περιβάλλοντος και η έφεση στην καινοτομία.

Η Bayer CropScience υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα “Πιστοποίηση FiberMax” είναι μια παγκόσμια προσπάθεια της εταιρείας για την αναγνωρισιμότητα του ποιοτικού βαμβακιού που παράγεται από τις ποικιλίες FiberMax. Δια μέσου του προγράμματος “Πιστοποίηση FiberMax”, προωθείται η εμπορία του Ελληνικού ποιοτικού βαμβακιού και εντείνεται η δυναμική παρουσία των ποικιλιών FiberMax στις διεθνείς αγορές.

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter