Ημερήσια νέα Βαμβακιού 26/08/2019
Ημερήσια νέα Βαμβακιού 26/08/2019

Ημερήσια νέα Βαμβακιού 26/08/2019

A- A+
This article is not available in the language you have selected and thus we are showing its original version. You can use Google Translate to translate it.

Cotton futures fall as US-China trade tensions weigh

Το χρηματιστήριο βάμβακος έπεσε πάνω από 1% τη Δευτέρα, καθώς οι εντάσεις στις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας έχουν βαρ΄υνει πολύ το κλίμα στην παγκόσμια οικονομία.

ICE Futures

August 26 2019: Cotton Futures EUR/US$  1.1116

DTN Cotton Close: Lower, but Cuts Losses

Το χρηματιστήριο βάμβακος έπεσε σε νέα χαμηλά τετραετίας αρχικά τη Δευτέρα λόγω της διένεξης ΗΠΑ-Κίνας, αλλά μετά την ανακοίνωση ότι η Κίνα θέλει να ξανααρχίσουν οι συνομιλίες ανέβηκε κάπως και έκλεισε μόνο 1% χαμηλότερα.

USA: Crop Progress

Εβδομαδιαία ανακοίνωση για την πορεία της βαμβακοκαλλιέργειας στις ΗΠΑ: Το 90% έχει καρύδια (πέρυσι την ίδια ημερομηνία ήταν 90%), το 28% έχει ανοικτά καρύδια (πέρυσι 20%) και το 43% είναι σε καλή εξαιρετική κατάσταση (πέρυσι 44%).

Pakistani cotton production may reach a new high in 2019/20

Στο Πακιστάν λόγω των περυσινών καλών τιμών η καλλιεργούμενη με βαμβάκι έκταση αυξήθηκε κατά 14,4% και με την καλλιέργεια να πηγαίνει καλά αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ παραγωγής.

New seeds may help cotton farmers in face of drought, climate change

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει πάρα πολύ τις καλλιέργειες. Τώρα οι επιστήμονες προσπαθούν να δημιουργήσουν ποικιλίες στο βαμβάκι που θα είναι ανθεκτικές στην ξηρασία.

PAKISTAN: Textile industry on the edge

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Η κλωστοϋφαντουργία της χώρας, ο βασικός της βιομηχανικός κλάδος, είναι στην κόψη του ξυραφιού. Με το καταναλωτικό κοινό της Δύσης να κάνει στροφή στα βιώσιμα προϊόντα η κλωστοϋφαντουργία-ένδυση στο Πακιστάν πρέπει να εκσυγχρονισθεί.

Sustainability drive boosts Egyptian cotton

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η στροφή στην παραγωγή με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές (βιολογικό βαμβάκι και βαμβάκι BCI) δίνει ώθηση στο βαμβάκι της χώρας.

Tags

newsletter

Subscribe to our daily newsletter