Η Εμ. Κουρούδη στο διεθνούς φήμης περιοδικό Apparel
Η Εμ. Κουρούδη στο διεθνούς φήμης περιοδικό Apparel

Η Εμ. Κουρούδη στο διεθνούς φήμης περιοδικό Apparel

A- A+
This article is not available in the language you have selected and thus we are showing its original version. You can use Google Translate to translate it.
Στον κατάλογο 50 «αστέρων» των βιώσιμων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων

Στην ετήσια επετειακή έκδοση του περιοδικού Apparel Insider –μεταξύ 50 συνολικά προσώπων- συγκαταλέγεται και η Κομοτηναία Εμμανουέλλα Κουρούδη. Το περιοδικό κάνει αφιέρωμα με τίτλο Apparel insider 50 the global stars of sustainable textiles (τα παγκόσμια αστέρια των βιώσιμων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων).

Μιλώντας στο περιοδικό η κα Κουρούδη εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια συνδέουν τους παραγωγούς με τις εταιρίες, μέσω της διαδικασίας της εκκόκκισης, ενώ γνωστοποιεί και μερικά από τα εργαλεία που παρέχουν τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια στους παραγωγούς. «Όπως ο πολιτισμός μας, το βαμβάκι εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Αλλά έχει μόνο ένα σπίτι: την Ελλάδα. Αγαπάω τη δουλειά μου, γιατί χάρη σε αυτή, δίνουμε φωνή στους Έλληνες βαμβακοπαραγωγούς κι επίσης κάνουμε διάσημο το ελληνικό βαμβάκι στους τελικούς καταναλωτές, που μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν ότι η Ελλάδα –και η Ευρώπη- παράγουν βαμβάκι», αναφέρει στην εισαγωγική τοποθέτησή της στα αγγλικά.

«Το Apparel Insider είναι ένα διεθνής φήμης περιοδικό, που ασχολείται και προβάλει θέματα που αφορούν τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, με επίκεντρο την βιωσιμότητα και την αειφορία. Παρευρίσκεται σε όλα τα ετήσια event και show ανά τον κόσμο και εκδίδεται 6 φορές τον χρόνο.

Από πέρυσι, μία φορά το χρόνο εκδίδει μία επετειακή έκδοση, αφιερωμένη στα άτομα που μέσω της δουλειάς τους έχουν θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία μας - και στον πλανήτη.

Είναι μεγάλη μου τιμή να με συμπεριλάβει στην φετινή του έκδοση, για τα προγράμματα που δημιουργήσαμε και τρέχουμε στα Θρακικά Εκκοκκιστήρια», έγραψε για την συμπερίληψή της στο περιοδικό.

Ολόκληρη η έκδοση εδώ:

Source: Εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ"

Tags

newsletter

Subscribe to our daily newsletter