50 χρόνια Θρακικά Εκκοκιστήρια - Οι εορτασμοί
50 χρόνια Θρακικά Εκκοκιστήρια - Οι εορτασμοί

50 χρόνια Θρακικά Εκκοκιστήρια - Οι εορτασμοί

A- A+
Την περασμένη εβδομάδα γιορτάσαμε τα 50 χρόνια της εταιρείας μας και ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν στην Κομοτηνή και μοιράστηκαν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές μαζί μας.

Είναι θέμα μεγάλης υπερηφάνειας να βλέπουμε την εταιρεία μας να αναπτύσσεται, να αγκαλιάζει ένα σύστημα αξιών και να πετυχαίνει περισσότερα από ό,τι είχαμε ποτέ φανταστεί, όταν την ίδρυσε ο παππούς μας πριν από 50 χρόνια. Η εταιρεία μας έχει γίνει λαμπρό παράδειγμα μεταξύ αξιόπιστων προμηθευτών βαμβακιού, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα της εταιρείας μας έχει συνδεθεί με την ιστορία του βαμβακιού στη Θράκη. Η στενή συνεργασία της εταιρείας με τους αγρότες και η τεχνογνωσία της στην επεξεργασία, αποθήκευση και διανομή του προϊόντος υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για την ταχεία ανάπτυξη της βαμβακοκαλλιέργειας στην περιοχή. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και διατηρεί τη φήμη ενός αξιόπιστου προμηθευτή στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Οι βασικές επιχειρηματικές πολιτικές της εταιρείας ήταν πάντα και θα είναι, η επιμονή για ποιότητα, η προστασία του περιβάλλοντος και η προσήλωση στην καινοτομία.

Σήμερα, που συμπληρώσαμε 50 χρόνια σε αυτήν την επιχείρηση, γιορτάζουμε που μπορέσαμε να δημιουργήσουμε έναν σημαντικό χώρο για τον εαυτό μας στην αγορά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε νέα ορόσημα και να καταρρίπτουμε τα δικά μας ρεκόρ. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα περιοριστούμε μόνο σε αυτό, αλλά θα δημιουργήσουμε και θα πετύχουμε νέα σημεία αναφοράς στον κλάδο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μαζί με τους συνεργάτες μας μπορούμε να πετύχουμε το ελληνικό βαμβάκι, το δικό μας βαμβάκι, να ανταποκρίνεται σε όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς, με έναν ειλικρινή, αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στους συνεργάτες μας, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να κατευθύνουμε το ταλέντο και τις ενέργειές μας προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

Σας ευχαριστούμε όλους που είστε μέρος αυτής της 50χρονης ιστορίας και είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε την 50η επέτειό μας αξέχαστη.

 

Σταμάτης Κουρούδης

Ηλίας Κουρούδης

Εμμανουέλα Κουρούδη

Gallery

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter