Ακόμη πιο άμεση η επικοινωνία μας με τους παραγωγούς
Ακόμη πιο άμεση η επικοινωνία μας με τους παραγωγούς

Ακόμη πιο άμεση η επικοινωνία μας με τους παραγωγούς

A- A+
Κατεβάστε την εφαρμογή στο έξυπνο κινητό σας για να είμαστε συνεχώς σε επαφή. Στόχος η πληρέστερη ενημέρωση και των δύο πλευρών, ώστε να είμαστε διαρκώς στην κορυφή στην παραγωγή βαμβακιού.

Τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια πιστεύουν ακράδαντα ότι για να έχει μέλλον η βαμβακοκαλλιέργεια είναι απαραίτητη η συνεργασία της επιχείρησης μας με τους παραγωγούς για την παραγωγή βαμβακιού μεγαλύτερης αξίας. Αυτό με τη σειρά του προϋποθέτει την συνεχή επικοινωνία των δύο πλευρών.

Για να επιτύχουμε αυτήν την επικοινωνία, πέρα από την προσωπική επαφή, χρησιμοποιούμε τα νέα εργαλεία που μας παρέχει η τεχνολογία. Έτσι έχουμε το site μας στo internet το οποίο ενημερώνεται καθημερινά, στέλνουμε κάθε πρωί ένα newsletter στους παραγωγούς με νέα για το βαμβάκι, και ανανεώνουμε συνεχώς τη σελίδα μας στο facebook, στο twitter και στο Linkedin. Μόλις εμφανίστηκε το πρόβλημα με τον κορονοϊό προχωρήσαμε στην επικοινωνία με τηλεδιασκέψεις.

Τώρα προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα!

Επειδή οι περισσότεροι έχουν πλέον έξυπνο κινητό, θα χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή, που όπως θα δείτε, θα μας έχει συνεχώς σε επαφή, είτε γραπτά, είτε με δωρεάν κλήση φωνής και εικόνας.

Μέσα από αυτήν εμείς θα ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες με όλα τα νέα της αγοράς βαμβακιού από την Ελλάδα και τον κόσμο και θα πληροφορούμαστε ταυτόχρονα για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς στην καλλιέργεια του βαμβακιού τους. Σε όσα μπορούμε θα δίνουμε εμείς την απάντηση, στα υπόλοιπα θα απευθυνόμαστε στους ειδικούς, ώστε να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα με τον μέγιστο επαγγελματισμό.

Η εφαρμογή είναι έτσι δομημένη, ώστε να μπορούμε να διευρύνουμε συνεχώς την συνεργασία μας με τους παραγωγούς. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα δημιουργηθούν ειδικές ομάδες επικοινωνίας για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως γι’ αυτούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστοποίησης CSF, γι’ αυτούς που συμμετέχουν στο Cotton+ κλπ.

Τι πρέπει να κάνετε για να συνδεθείτε

Κατ’ αρχήν αν έχετε έξυπνο κινητό με IOS (iPhone) ή Android κατεβάστε την εφαρμογή Kaizala της Microsoft.

Λήψη της εφαρμογής για κινητές συσκευές

  1. Στην κινητή συσκευή σας, κάντε λήψη Microsoft Kaizala από το Google Play Store ή από το App Store.
  2. Πατήστε γρήγορα αποτελέσματα.
  3. Πληκτρολογήστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.
  4. Επιτρέψτε Kaizala να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να εισαγάγετε τη λίστα επαφών σας.
  5. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Kaizala.


Για να συνδεθείτε με τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια

  1. Από το μενού που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης πατήστε το Συνομιλίες (chat)
  2. Στη σελίδα συνομιλίες πατήστε στη δεύτερη σειρά το Συμμετοχή στην ομάδα (Join Group)
  3. Στη σελίδα Συμμετοχή στην ομάδα (Join Group) πατήστε το ΚΩΔΙΚΟΣ (CODE), και εισάγετε τον αριθμό  16043 48730 εκεί που γράφει "εισαγωγή κωδικού" (ENTER CODE).


Τώρα έχετε μπει στην αρχική σελίδα των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων στο kaizala.

Για νομικούς λόγους πρέπει να απαντήσετε στην ερώτηση αν αποδέχεστε ότι ο αριθμός του κινητού σας θα είναι ορατός από όλα τα μέλη της ομάδας

Αν δεν το αποδεχτείτε αποχωρείτε, ενώ αν απαντήσετε θετικά το επόμενο 24ωρο θα ενταχθείτε στην ομάδα και θα έχετε πλήρη επικοινωνία τόσο με τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, όσο και με τους υπόλοιπους της ομάδας. 

Ελπίζουμε η μορφή αυτή της επικοινωνίας να είναι ευχάριστη αλλά κυρίως εποικοδομητική!


Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter