Ανακοίνωση για το νέο γράσο της TOTAL
Ανακοίνωση για το νέο γράσο της TOTAL

Ανακοίνωση για το νέο γράσο της TOTAL

A- A+

Συνεργασία όλων για ένα καλύτερο βαμβάκι

Με ικανοποίηση αναρτούμε την ανακοίνωση της εταιρείας TOTAL για το γράσο της. Ενώ θεωρείται από τα καλύτερα γράσα για τις βαμβακοσυλλεκτικές, όταν υπήρχε κάποια διαρροή ή δεν καθαρίζονταν καλά οι μηχανές, τότε το βαμβάκι κηλιδόνονταν καθότι το χρώμα του γράσου ήταν ιδιαίτερο. Οι κηλίδες αυτές περνούσαν στο εκκοκκισμένο και τα εκκοκκιστήρια είχαν προβλήματα με τους πελάτες τους. Μετά από επαφές μας με την TOTAL η εταιρεία ανταποκρίθηκε πλήρως και τώρα το γράσο προσφέρεται σε ουδέτερο χρώμα. 

Πιστεύουμε με τη συνεργασία όλων όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην παραγωγή βαμβακιού μπορούμε να φτάσουμε σε ένα καλύτερο προϊόν με μεγαλύτερη αξία. Γι' αυτό και δηλώνουμε την ικανοποίηση μας, που μια πολυεθνική όπως η TOTAL ανταποκρίθηκε  στο πρόβλημα μας και το έλυσε, παρόλο που γι αυτήν είχε κόστος και εμείς δεν είμαστε άμεσα πελάτης της.

Η ανακοίνωση της TOTAL:

"Η TOTAL ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες της εφαρμογής του προϊόντος εξέλιξε τη φόρμουλα του γράσου για βαμβακοσυλλεκτικό εξοπλισμό δίνοντας του ένα ουδέτερο χρώμα ώστε να εξασφαλίζει την ποιότητα της ίνας του βαμβακιού ακόμα και σε περίπτωση διαρροής ή τυχόν μόλυνσης."

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter