Διάκριση της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ στα βραβεία βιώσιμης ανάπτυξης BRAVO 2019
Διάκριση της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ στα βραβεία βιώσιμης ανάπτυξης BRAVO 2019

Διάκριση της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ στα βραβεία βιώσιμης ανάπτυξης BRAVO 2019

A- A+
Επιβράβευση της πρωτοβουλίας «Πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax®: Παραγωγή βαμβακιού με βιώσιμες πρακτικές – από το σπόρο στο ρούχο».

Ο θεσμός BRAVO 2019 αποτελεί ένα θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Με διάκριση για τη συμμετοχή της στο διάλογο BRAVO Sustainability dialogue & awards 2019 με την πρωτοβουλία «Πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax®: Παραγωγή βαμβακιού με βιώσιμες πρακτικές – από το σπόρο στο ρούχο» βραβεύτηκε η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, στην ετήσια εκδήλωση BRAVO 2019 την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Είμαστε υπερήφανοι γιατί, σήμερα, επιβραβεύεται το πρόγραμμα μας Certified Sustainable FiberMax® (CSF), το οποίο έχει στόχο τη δημιουργία επώνυμου, υψηλής προστιθέμενης αξίας βαμβακιού, ίνας και νήματος, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών για ιχνηλασιμότητα και βιωσιμότητα,» δήλωσε ο κος Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

«Το πρόγραμμα πιστοποίησης CSF της BASF απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα αξίας του βαμβακιού, έχοντας ως βάση τον Έλληνα βαμβακοπαραγωγό, συνεχίζει με την εκκοκκιστική επιχείρηση και τον νηματουργό, έως και τη βιομηχανία της ένδυσης, συμβάλλοντας  στην ποιοτική αναβάθμιση του Ελληνικού βαμβακιού και νήματος, προς όφελος όλων,» τόνισε ο κος Θανάσης Τσούτσας, Επικεφαλής του τμήματος Σπόρων της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Αθηνά Κυλάφη, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, από τον Δρ. Γεώργιο Νούνεση, Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

 Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Certified Sustainable FiberMax® στο www.certified-fibermax.basf.com   και στο YouTube στο: https://www.youtube.com/watch?v=onL8NAW99_E 

Πηγή: Agronews

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter