Έγινε με επιτυχία η τηλεδιάσκεψη με θέμα «Cotton+: Τι ισχύει για το 2021»
Έγινε με επιτυχία η τηλεδιάσκεψη με θέμα «Cotton+: Τι ισχύει για το 2021»

Έγινε με επιτυχία η τηλεδιάσκεψη με θέμα «Cotton+: Τι ισχύει για το 2021»

A- A+
Παρουσιάστηκαν τα οφέλη που έδωσε το πρόγραμμα το 2020/21 (σε κάποιους πάνω από 10 λεπτά το κιλό) και οι βελτιώσεις που κάνουμε για το 2021/22, ώστε να αποφέρει ακόμη καλύτερη τιμή

Έγινε την Πέμπτη 11/2/2021 το απόγευμα η τηλεδιάσκεψη «Cotton+: Τι ισχύει για το 2021». Στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν με την πανδημία θεωρούμε πολύ σημαντικό η ενημέρωση των παραγωγών να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Έτσι από τη στιγμή που δεν γίνεται να κάνουμε συγκεντρώσεις σε μεγάλες αίθουσες ή μικρότερες στα δικά μας γραφεία όπως γίνονταν άλλες χρονιές, επιλέξαμε την ηλεκτρονική επικοινωνία, όπου καθένας μπορούσε να συνδεθεί με Computer ή κινητό.

Η συμμετοχή των παραγωγών-συνεργατών μας ήταν μεγάλη. Μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα οφέλη που είχαν όσοι συμμετείχαν πέρυσι στο Cotton+. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά «πολλοί παραγωγοί πήραν πάνω από 8 λεπτά το κιλό επιπλέον και αρκετοί πάνω από 10 λεπτά» ως αποτέλεσμα επιδότησης ποιοτικών ποικιλιών, επιδότησης χαμηλής υγρασίας και το κλείσιμο της τιμής μετά την παράδοση.

Με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών από το Cotton+ και τις προτάσεις των παραγωγών-συνεργατών μας και γνωρίζοντας τα ειδικά προβλήματα του βαμβακιού στη Θράκη αποφασίσαμε για το 2021 να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις στο πρόγραμμα (μεγαλύτερη επιδότηση των χαμηλών υγρασιών, υψηλότερη χρηματοδότηση και αρκετές άλλες), τις οποίες αναλύσαμε στην τηλεδιάσκεψη.

Μετά την παρουσίαση μας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου δόθηκε η δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε λεπτομέρειες του προγράμματος και να ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις.

Γενικά ήταν κατ’ εμάς μια πολύ εποικοδομητική εκδήλωση, όπου επικράτησε η αισιοδοξία για το βαμβάκι την χρονιά που έρχεται.  

Το πρόγραμμα Cotton+ για το 2021/22 μπορείτε να το δείτε εδώ

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter