Επίσκεψη της ηγεσίας της Eurobank
Επίσκεψη της ηγεσίας της Eurobank

Επίσκεψη της ηγεσίας της Eurobank

A- A+
Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για τον αγροτικό τομέα.

Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς να μπορεί ο παραγωγός που συνεργάζεται μαζί μας να πληρώνεται την ίδια ημέρα που παραδίδει το προϊόν του, είτε είναι βαμβάκι, είτε σιτάρι, καλαμπόκι ή ηλίανθος.

Όπως και το να μπορεί να κάνει όλες τις καλλιεργητικές φροντίδες ώστε να έχει ποιοτική και μεγάλη παραγωγή, ακόμη και όταν αντιμετωπίζει προσωρινά προβλήματα ρευστότητας, στηριζόμενος στη δική μας χρηματοδότηση.

Για να τα πετύχουμε αυτά φροντίζουμε η επιχείρηση μας να εξασφαλίσει έγκαιρα κάθε χρόνο τις αναγκαίες πιστώσεις από τις τράπεζες.

Και όχι μόνο αυτό. Προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε και άλλα τραπεζικά εργαλεία που θα διευκολύνουν τον παραγωγό που συνεργάζεται μαζί μας, να δουλέψει τα χωράφια του καλύτερα, πιο ανταγωνιστικά, με μεγαλύτερο κέρδος, να μεγαλώσει δυναμικά την αγροτική του επιχείρηση.

Στα πλαίσια αυτά συναντηθήκαμε σήμερα με την ηγεσία της Eurobank που μας επισκέφτηκε στα γραφεία μας και είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία. Από την τράπεζα παραβρέθηκαν ο  Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φωκίων Καραβίας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Χασάπης, ο κ. Απόστολος Ανθρακίδης επικεφαλής Εμπορικής Τραπεζικής Β. Ελλάδος και ο κ. Χρήστος Θεοδωρίδης  υπεύθυνος της περιφέρειας ΑΜΘ.

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter