Έχει βρει τη «βολή» του πάνω από τα 70 σεντς το βαµβάκι
Έχει βρει τη «βολή» του πάνω από τα 70 σεντς το βαµβάκι

Έχει βρει τη «βολή» του πάνω από τα 70 σεντς το βαµβάκι

A- A+
Όσο περνάει ο καιρός και το βαµβάκι βρίσκεται γύρω από τα 70 σεντς, εδραιώνει ολοένα και περισσότερο τη θέση του σε αυτά τα επίπεδα.

Σύµφωνα µε τους αισιόδοξους, τα χειρότερα έχουν περάσει κι εφόσον µπροστά µας έχουµε µια καλύτερη προοπτική της παγκόσµιας οικονοµίας, λόγω του εµβολίου κατά του κορωνοϊού, τα χρηµατιστήρια δεν έχουν κάποιο λόγο να διορθώσουν σηµαντικάΉµασταν τυχεροί διότι πάνω στον φόβο της πανδηµίας η Κίνα αγοράζει ποσότητες για τα αποθέµατά της, στηρίζοντας το χρηµατιστήριο, µε τη βοήθεια και των κερδοσκόπων. Κατά τους απαισιόδοξους η αγορά χρωστά µια καλή διόρθωση και δεν αποκλείεται αυτή να έρθει κατόπιν του κορωνοϊού. 

Το χαµηλό δολάριο έχει µειώσει τις νέες πωλήσεις, εντούτοις υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον από παραδοσιακούς πελάτες της σοδειάς µας. Προσπαθούµε να πιάσουµε υψηλότερα επίπεδα, διατηρώντας το ίδιο πριµ επί του χρηµατιστηρίου, όµως οι αγοραστές είναι λίγο πιο κάτω στις προσφορές τους. Ως αποτέλεσµα γίνονται λίγα και στοχευµένα νέα συµβόλαια γύρω στα 75 σεντς για τα λευκά βαµβάκια και λίγο κάτω από τα 70 σεντς για τις υποδεέστερες ποιότητες. Οι πωλήσεις έχουν φτάσει σε σηµείο που δεν προκαλείται άγχος για πράξεις από εκκοκκιστές κι αυτό θα στηρίζει τη βάση επί του χρηµατιστηρίου. 


Πηγή: Agronews

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter