Ημερήσια νέα Βαμβακιού 16/08/2019
Ημερήσια νέα Βαμβακιού 16/08/2019

Ημερήσια νέα Βαμβακιού 16/08/2019

A- A+

Cotton futures hover near two-week high on hot weather, strong sales data

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκλεισε με άνοδο την Παρασκευή, κάνοντας υψηλό δύο εβδομάδων. Στην άνοδο βοήθησε ο καιρός στις ΗΠΑ (ξηρασία) και οι πολύ καλές νέες πωλήσεις που ανακοινώθηκαν.

ICE Futures

August 16 2019: Cotton Futures EUR/US$  1.1076

DTN Cotton Close: Market Inches Above 60 Cents

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκλεισε την Παρασκευή λίγο πάνω από τα 60 σεντς. Αυτό παίζει περισσότερο ρόλο στην ψυχολογία και την τεχνική ανάλυση, παρά στα οικονομικά του βαμβακιού, λένε οι αναλυτές.

Cleveland: Market Lacking Any Bullish Enthusiasm

Εβδομαδιαία ανάλυση Cleveland: Το βαμβάκι χρειάζεται θετικά νέα για να ανεβεί η τιμή του, καθώς τώρα κυριαρχούν τα αρνητικά και τα νούμερα δείχνουν ότι τα αποθέματα μεγαλώνουν, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε όλες τις βασικές χώρες που κάνουν εξαγωγές.

PCCA: Cotton Market Weekly

Εβδομαδιαία ανάλυση PCCA: Η εκτίμηση Αυγούστου του USDA δείχνει επιβράδυνση της κατανάλωσης. -–Η κατάσταση της καλλιέργειας στις ΗΠΑ βελτιώνεται. – Οι νέες πωλήσεις στις ΗΠΑ πηγαίνουν καλά. – Τα πρώτα δέματα που βγαίνουν στο Νότιο Τέξας είναι πολύ καλής ποιότητας.

Why farmers reject Egypt’s new cotton trade strategy

Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα εμπορίας βαμβακιού, αλλά οι βαμβακοπαραγωγοί είναι δυσαρεστημένοι και το απορρίπτουν.

Can cottonseed oil mills meet increased demand?

Μπορεί ο βαμβακόσπορος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σπορελαιουργείων για καλύτερη ποιότητα;

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter