Ημερήσια νέα Βαμβακιού 27/08/2019
Ημερήσια νέα Βαμβακιού 27/08/2019

Ημερήσια νέα Βαμβακιού 27/08/2019

A- A+

Cotton futures inch up on falling crop ratings

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκλεισε υψηλότερα την Τρίτη ξεκολλώντας από τα χαμηλά3,5 ετών που έκανε τη Δευτέρα. Η επιδείνωση της κατάστασης στην καλλιέργεια στις ΗΠΑ, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, έδωσε την ώθηση προς τα επάνω.

ICE Futures

August 27 2019: Cotton Futures EUR/US$  1.1104

DTN Cotton Close: Mixed in Failed Turnaround

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκανε ένα ράλι την Τρίτη και ανέβηκε ως και 1,5 σεντς, αλλα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα κέρδη και έκλεισε με ελάχιστα οφέλη.

Thompson On Cotton: Tuning Out Gnats And Trade Rhetoric – Hard To Do

Εβδομαδιαία ανάλυση Thompson: Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν μεγάλη παγκόσμια παραγωγή βαμβακιού και ταυτόχρονα υπάρχουν μεγάλα αποθέματα νήματος. Οι κερδοσκόποι δεν βλέπουν κανένα λόγο να ποντάρουν σε άνοδο των τιμών.

INDIA: Spinning mills wedged between drop in yarn demand, high cotton prices

ΙΝΔΙΑ: Η κατάσταση στα κλωστήρια της χώρας είναι άσχημη και τα κέρδη εξανεμίζονται. Αιτία είναι η έλλειψη ανταγωνιστικότητας και οι υψηλές τιμές του ινδικού βαμβακιού σε σύγκριση με τις διεθνείς τιμές.

Primark to train 160,000 cotton farmers in sustainability drive

Η γνωστή εταιρεία ρούχων έχει βάλει στόχο να χρησιμοποιεί ως το 2022 βαμβάκι που παράχθηκε μόνο με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές και για τον λόγο αυτό εκπαιδεύει 160.000 παραγωγούς σε Ινδία. Πακιστάν και Κίνα στις πρακτικές αυτές.

Opportunities for Blockchain in the Fashion Industry

Το Blockchain χαρακτηρίζεται ως μια «τεχνολογία εμπιστοσύνης», καθώς επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι συναλλαγές λειτουργούν με τη αποφυγή των μεσαζόντων και την έναρξη μιας εποχής ριζικής αποκέντρωσης. Παρόλο που η τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, η τεχνολογία του blockchain μπορεί να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για να δώσει στη βιομηχανία της μόδας ένα νέο ξεκίνημα.

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter