Ημερήσια νέα Βαμβακιού 28/08/2019
Ημερήσια νέα Βαμβακιού 28/08/2019

Ημερήσια νέα Βαμβακιού 28/08/2019

A- A+

Cotton futures rise for a second day ahead of export sales data

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκλεισε υψηλότερα την Τετάρτη, για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, εν αναμονή της ανακοίνωσης για τις νέες πωλήσεις στις ΗΠΑ, που προβλέπεται να είναι υψηλές.

ICE Futures

August 28 2019: Cotton Futures EUR/US$  1.1083

DTN Cotton Close: Market Up on Storm Fears

Το χρηματιστήριο βάμβακος έκλεισε με κέρδη την Τετάρτη καθώς πλησιάζει τις ΗΠΑ η τροπική καταιγίδα Dorian, που ίσως μετατραπεί σε τυφώνα.

Shurley on Cotton: Don’t Bury Your Heads in the Sand

Εβδομαδιαία ανάλυση Shurley: Δεν είναι καιρός για να κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Αυτό που προκαλεί την πτώση των τιμών είναι ο φόβος για παγκόσμια ύφεση, που οδηγεί στη μείωση της κατανάλωσης.

U.S. cotton industry quietly faces crisis from China trade war

Το βαμβάκι είναι αυτό που υποφέρει από τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας. Ενώ η συζήτηση περιστρέφεται κυρίως γύρω από την σόγια, το βαμβάκι ήταν από τα πρώτα προϊόντα που εντάχθηκαν στους δασμούς.

India: Cotton and Products Update

ΙΝΔΙΑ: Η εκτίμηση της πρεσβείας των ΗΠΑ είναι ότι σπάρθηκαν 127 εκατομμύρια στρέμματα και θα παραχθούν 29 εκατομμύρια δέματα εκκοκκισμένου. Τα κλωστήρια της χώρας έχουν πρόβλημα διότι έχουν μεγάλα αποθέματα νήματος.

From Ikea to Gap, firms aim to use scarce water more wisely

Με τα περιβαλλοντικά προβλήματα να μεγαλώνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες από το IKEA ως την GAP προσπαθούν να κάνουν τη χρήση του απαραίτητου για την παραγωγή νερού, όσο το δυνατόν πιο ορθολογική και χωρίς σπατάλες.

Υποτροφία “Ηλίας Κουρούδης”

Χορήγηση ετήσιας υποτροφίας σε παιδί αγροτικής οικογένειας που εισάγεται σε Γεωπονική σχολή. Ανακοίνωση Θρακικών Εκκοκκιστηρίων Τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια παρέχουν από φέτος ετήσια υποτροφία «Ηλίας Κουρούδης» σε παιδί αγροτικής οικογένειας της Θράκης που εισάγεται σε Γεωπονική σχολή. Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους επιτυχόντες, να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση και την κ. Εμμανουέλα Κουρούδη…

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter