Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα την επιχείρηση μας
Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα την επιχείρηση μας

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε σήμερα την επιχείρηση μας

A- A+
Στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας  αποτελούμενο από τους κ.κ. Μακάριο Λαζαρίδη Βουλευτή Καβάλας, Δημήτριο Κούβελα Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Αλεξοπούλου Βουλευτή Αχαΐας και  Στυλιανό Κονταδάκη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2019 σειρά συναντήσεων στη Ροδόπη (το πρόγραμμα των συναντήσεων εδώ). Μεταξύ αυτών επισκέφτηκε και την επιχείρηση μας στα κεντρικά μας γραφεία.

Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Από την πλευρά μας, αφού τους ευχαριστήσαμε για την τιμή που μας έκαναν να είμαστε εμείς η επιχείρηση της Ροδόπης που επισκέφτηκαν, μας δόθηκε η ευκαιρία να εκθέσουμε τις απόψεις μας:

  • Για την ανάπτυξη της βαμβακοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θράκη, με έμφαση στην παραγωγή ανταγωνιστικού προϊόντος με προστιθέμενη αξία
  • Για την μεταποίηση στην περιφέρεια μας και πως μπορεί αυτή να αποκτήσει πάλι ανοδική πορεία, δημιουργώντας εισόδημα και θέσεις εργασίας, βασιζόμενη όχι στις επιδοτήσεις αλλά στα πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της ΝΔ ανέπτυξαν το τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ μέχρι τώρα και τι σκοπεύει να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα ώστε να βελτιώσει την Ελληνική οικονομία και να δώσει ώθηση στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Θεωρούμε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και των ανθρώπων της παραγωγής μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν και γι’ αυτό είμαστε πάντα ανοιχτοί σε αυτές και με χαρά ενημερώνουμε για τις εξελίξει στον κλάδο μας.


Ευχαριστούμε την εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" για τη φωτογραφία

Gallery

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter