Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης CottonBest ST 318
Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης CottonBest ST 318

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης CottonBest ST 318

A- A+
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι και τις 30 Απριλίου

Σε συνεργασία με την Corteva Agriscience Ελλάς, τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια υλοποιούν Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης  για την επόμενη καλλιεργητική χρονιά (2021-22), στοχεύοντας στην παραγωγή βαμβακιού υψηλότερης αξίας, η οποία επιστρέφει στον παραγωγό.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν οι παραγωγοί που καλλιεργούν την ποικιλία ST 318, με  προϋπόθεση να προσκομίσουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα έγγραφα/δικαιολογητικά και να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των προτύπων Agro 2.1 & 2.2, κατόπιν συνεννόησης με τους γεωπόνους της Corteva και των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων.

Οι συμμετέχοντες επιδοτούνται με 1 λεπτό/κιλό για την ποσότητα που εντάσσεται στο πρόγραμμα, ενώ δεν υπάρχει κάποιο κόστος πιστοποίησης για τον παραγωγό.

Όσοι παραγωγοί ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας το αργότερο μέχρι τις 30 Απριλίου.

Σημείωση: Η επιδότηση του 1 λεπτού/κιλό δεν αφορά σε όλους ανεξαιρέτως τους παραγωγούς που καλλιεργούν την ποικιλία ST 318, παρά μόνο σε αυτούς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης CottonBest ST 318. Οι λοιπές επιδοτήσεις και παροχές του Cotton+ (χαμηλή υγρασία, κλείσιμο τιμής πριν και μετά την παράδοση), όπως έχουν ανακοινωθεί στο πρόγραμμα του Cotton+ για το 2021-22, ισχύουν κανονικά.

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter