Πρόγραμμα Cotton+: Νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες της Εταιρείας μας προς τους βαμβακοπαραγωγούς συνεργάτες μας
Πρόγραμμα Cotton+: Νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες της Εταιρείας μας προς τους βαμβακοπαραγωγούς συνεργάτες μας

Πρόγραμμα Cotton+: Νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες της Εταιρείας μας προς τους βαμβακοπαραγωγούς συνεργάτες μας

A- A+

Τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια (και μόνο αυτά μέχρι τώρα στην Ελλάδα) παρέχουν ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια στους συνεργαζόμενους βαμβακοπαραγωγούς μια σειρά από υπηρεσίες όπως:

  • Κλείσιμο όλο το χρόνο μέσω του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της τιμής του συσπόρου βάμβακος που παράγουν οι βαμβακοπαραγωγοί καθώς και κλείσιμο μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών της ισοτιμίας Ευρώ/Δολαρίου.
  • Χρηματοδότηση του καλλιεργητικού κόστους μέσω Συμβολαιακής Γεωργίας με τη σύναψη συμφωνίας με τις Τράπεζες που συνεργαζόμαστε, καθώς και παροχή χρηματοδότησης με άλλες μορφές.
  • Προγράμματα Πιστοποίησης Βάμβακος.
  • Συμπληρωματική Ασφάλιση πλέον του ΕΛΓΑ μέσω Ιδιωτικών Ασφαλιστικών Εταιρειών.
  • Χρήση συστημάτων Ευφυούς Γεωργίας.
  • Εκκόκκιση για λογαριασμό του παραγωγού
  • Δημιουργία πρόσθετης χρηματικής αξίας στο σύσπορο βαμβάκι μέσω επιλεγμένων ποικιλιών σπόρων.
  • Συμμετοχή σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα για αύξηση των στρεμματικών αποδόσεων, μείωση του κόστους παραγωγής καθώς και για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και βελτίωσης της ποιότητας..
  • Ενημέρωση καθημερινά μέσω e-mail για θέματα που αφορούν το βαμβάκι (χρηματιστηριακή τιμή, διεθνής παραγωγή κλπ) από διεθνή και ελληνικά site, ενημέρωση για την πορεία της συναλλαγματικής ισοτιμίας €/$, αλλά και όλες τις υπηρεσίες που αναφέρουμε παραπάνω.

Πρόγραμμα Cotton+

Σήμερα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω: Προχωράμε στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του κάθε παραγωγού, μέσω του προγράμματος Cotton+. Δημιουργήσαμε ένα ειδικό τμήμα στην εταιρεία μας, το οποίο γνωρίζοντας το ιδιαίτερο προφίλ του κάθε παραγωγού συνεργάτη μας και τις ιδιαίτερες επιθυμίες και ανάγκες του, θα του παρέχει σε συνεχή βάση πληροφόρηση για τα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει και που είναι πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέραμε μέχρι τώρα.

Όποιος παραγωγός συνεργάτης μας επομένως θέλει να εγγραφεί στο πρόγραμμα Cotton+ και να κάνει χρήση αυτών των υπηρεσιών από σήμερα, πρέπει να έλθει σε επαφή με την κυρία Φιλιώ Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο 25310-25035.

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter