Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου των Θρακικών πιστοποιείται από το ICA Bremen
Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου των Θρακικών πιστοποιείται από το ICA Bremen

Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου των Θρακικών πιστοποιείται από το ICA Bremen

A- A+
Παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας

Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου (HVI) των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων αποτελεί πλέον πιστοποιημένο εργαστήριο από το ICA Bremen, το διεθνές κέντρο ποιοτικού ελέγχου, έρευνας και εκπαίδευσης για το βαμβάκι.

Το εργαστήριο των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων βρίσκεται σε λειτουργία από το 1994 και αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο πλήρες εργαστήριο ταξινόμησης βάμβακος που λειτούργησε σε εκκοκκιστήριο στην Ελλάδα. Βασικός πυλώνας της πολιτικής εξαγωγών της εταιρείας είναι το ειδικό σύστημα ταξινόμησης των δεμάτων, τα οποία αφότου ελεγχθούν για τις ποιοτικές τους παραμέτρους στο εργαστήριο, ταξινομούνται σε κατηγορίες με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και τοποθετούνται στις αποθήκες κατά συγκεκριμένες ομάδες. Κατ' αυτόν τον τρόπο, κάθε δέμα εκκοκκισμένου βάμβακος αποκτά τη δική του ταυτότητα.

Με γνώμονα τη διαρκή δέσμευση μας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας, η  ποιστοποίηση του εργαστηρίου μας από το ICA Bremen ήταν μονόδρομος και αποτελεί παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας

Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων είναι σε θέση πλέον να αναλάβει μετρήσεις (test) και για λογαριασμό τρίτων, όπως επίσης και να επιλύσει διαφορές ποιότητας σύμφωνα με τα ICA Bylaws & Rules, όντας εξουσιοδοτημένο εργαστήριο με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών ποιοτικού ελέγχου στην παγκόσμια βιομηχανία βαμβακιού.

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter