Thread Earthy Shopping: Το κατάστημα με ρούχα από φυσικές ίνες
Thread Earthy Shopping: Το κατάστημα με ρούχα από φυσικές ίνες

Thread Earthy Shopping: Το κατάστημα με ρούχα από φυσικές ίνες

A- A+
Έγιναν τα εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας μας που αγκαλιάστηκε από φίλους και συνεργάτες μας.

Έγιναν το Σάββατο 1η Ιουνίου του 2024 τα εγκαίνια του καταστήματος των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων "Thread Earthy Shopping" παρουσία πολλών φίλων και συνεργατών μας.

Το κατάστημα ακολουθώντας την πολιτική της εταιρείας μας διακρίνεται για την φιλική προς το περιβάλλον και την κοινωνία πολιτική του και έχει ρούχα από φυσικές ίνες όπως βαμβάκι, μετάξι και λινάρι.

Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι Ελληνικών εταιρειών.

Ιδιαίτερη θέση στο κατάστημα μας έχει η σειρά VYSSOS, που είναι ρούχα που κατασκευάστηκαν από βαμβάκι της Θράκης από συνεργάτες παραγωγούς. Είναι πιστοποιημένα για βιώσιμη παραγωγή σε όλα τα στάδια, από το χωράφι ως το τελικό ένδυμα και η μακρά αλυσίδα παραγωγής (χωράφι, εκκοκκιστήριο, κλωστήριο, πλεκτήριο, βαφείο, κοπή-ραφή) έγιναν σε μια απόσταση 250 χιλιομέτρων από την Κομοτηνή ως τη Θεσσαλονίκη, μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο το αποτύπωμα άνθρακα.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ρούχων VYSSOS είναι ότι σε όλα είναι τυπωμένες ή κεντημένες οι συντεταγμένες του χωραφιού που παράχθηκε το βαμβάκι ώστε να υπάρχει πλήρης ιχνηλασιμότητα.

Με το κατάστημα αυτό η εταιρεία μας ξεκινά μια νέα δραστηριότητα καθετοποίησης, που δίνει προστιθέμενη αξία στο βαμβάκι που παράγεται στην περιοχή μας. Μια δραστηριότητα που πιστεύουμε ότι σύντομα θα επεκταθεί!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους, συνεργάτες και εργαζόμενους της επιχείρησης για τη συνεχή τους στήριξη!

Gallery

Tags

newsletter

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας newsletter